Powered By Blogger

vineri, 6 ianuarie 2012

ACTIVITATI DISTRACTIVE PENTRU VACANTA DE IARNA, IN CASA...

DRAGI PITICI SI PARINTI DE PITICI,

VACANTA DE IARNA NU S-A TERMINAT!!!

IATA, CATEVA ACTIVITATI DISTRACTIVE
PE CARE LE PUTETI DESFASURA IMPREUNA, IN CASA:

1. KARAOKE - Copiii sunt atrasi de sunete, asa ca o dupa-amiaza de karaoke va fi primita cu zambetul pe buze de cei mici!!!

2. JOCUL CU MARIONETELE SAU MASTILE - Copiii sunt fascinati de personajele din povesti, mai ales atunci cand acestea "prind viata". Jocurile cu marionete sau masti sunt pe cat de originale, pe atat de amuzante. In plus, exista si varianta in care va confectionati singuri marionetele si mastile. 
In felul acesta distractia va fi mai mare!

3. GATITI CEVA SIMPLU IMPREUNA - Prin astfel de activitati ii dezvoltati simtul responsabilitatii si il faceti pe cel mic sa inteleaga cat de important este ajutorul lui pentru dumneavoastra.

4. MODELAJ, DESEN, PICTURA - Sunt activitati pe care piticii le indragesc foarte mult. Aveti nevoie de plastelina, coli pentru desen si pictura, creioane colorate, acuarele, pahar pentru apa, pensula...acum mai aveti de ales una din cele trei activitati sau de ce nu, pe toate trei, pe rand, bineinteles!!! Spor la lucru!!!

5. JOCURI DE CONSTRUCTII SAU PUZZLE - Si aceste activitati sunt pe placul celor mici. Aveti nevoie de cuburi mici sau mari, din plastic ori lemn, piese care se imbina, astfel incat piticii sa-si foloseasca imaginatia si sa construiasca diferite **jucarii** (masinute, robotei, avioane, casute etc.) cu ajutorul lor. Pentru puzzle exista diferite tipuri de imagini din povesti, desene animate, cu animale etc. si de asemenea puzzle 3D.

VA DORESC SPOR LA LUCRU SI DISTRACTIE PLACUTA!!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu